Accommodatie

Bij de Butterfly Cottage heeft u de complete beschikking over een woon- en slaapvertrek met eigen keuken, badkamer en toilet.

De Butterfly Cottage zelf
Het bijgebouw heeft een authentieke uitstraling van buiten maar is van binnen van alle gemakken voorzien. U heeft een eigen ingang, waardoor u kunt komen en gaan wanneer u maar wilt.
Naast de grote woonkamer met Televisie, DVD-speler en keuken, heeft u ook een grote slaapkamer tot uw beschikking met een aangrenzende badkamer voorzien van een tweepersoons stoomcabine. Uiteraard is de badkamer ook voorzien van een toilet en een wastafel. De Buttefly Cottage heeft ook Wifi.

Aanwezig
– 3-zits en een 2-zits-bankstel
– eettafel met stoelen
– TV met DVD speler
– Wifi
– Eigen keuken voorzien van koelkast, formuis en vaatwasser
– Waterkoker
– 2-persoonsbed
– 2 éénpersoonsbedden (eventueel om te bouwen tot 2-persoonsbed)
– Douche met tweepersoons stoomcabine
– Eigen toilet
– Wastafel
– Ramen voorzien van horren
– Uitzicht op een authentieke Molen

Zwembad
Bij de Butterfly Cottage zit ook een verwarmd buiten zwembad (afmeting 3,5 m x 10 m) waar u bij mooi weer uiteraard gebruik van kunt maken. Bij slecht weer is het mogelijk overdekt te zwemmen onder het lage dak van het zwembad. Voor de kinderen is er een (ingegraven) trampoline aanwezig. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de terrasstoelen.

Parkeren
Op ons eigen terrein kunt u vlakbij de Butterfly Cottage uw auto parkeren.

Fietsen aanwezig
Wijdenes en haar omgeving beleeft u pas echt met een wandel- of fietstocht. Lastig om uw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem u kunt ook een fiets bij ons huren voor euro 5,- per fiets per dag(deel). Wij hebben de beschikking over 4 volwassenen fietsen (waaronder 2 elektrische fietsen). Indien gewenst kunt u uw fiets bij ons in de garage veilig stallen en uiteraard mag u uw elektrische fietsen bij ons gratis opladen.